Maisons du Monde opent winkel in Oostende - 26 april

Story image

De Franse interieurketen Maisons du Monde opent straks zijn 25e verkooppunt in ons land, in Oostende. De nieuwe winkel aan de Torhoutsesteenweg biedt een wereld van woninginrichting, van exclusieve meubels tot decoratieve woonaccessoires. Zonder duurzaamheid uit het oog te verliezen – zo voorziet Maisons du Monde Oostende zelf in 100% groene energie.

Maandag 26 april gaan de deuren van de nieuwe interieurwinkel in Oostende officieel open, aan de Torhoutsesteenweg 705. De komst van Maisons du Monde in de Belgische badstad gaat gepaard met een tewerkstelling van 14 mensen, waarbij er 13 medewerkers uit Oostende werden aangeworven.

Alle stijlregisters
De nieuwe winkel, 1.500 m2 groot, is opgevat volgens het gekende concept van Maisons du Monde. In een gezellige sfeer kunnen interieurfans inspiratie opdoen voor hun woning én tuin – denk aan meubels en decoratie, maar ook verlichting, textiel of servies. Daarbij beperkt Maisons du Monde zich niet tot één bepaalde stijl maar trekt het merk alle stijlregisters open. Zo kunnen consumenten heel gericht op zoek naar items die aanleunen bij hun persoonlijkheid en levensstijl, of het nu gaat om een cadeautje of een duurzaam meubelstuk.

Advies op maat
Het team in Oostende staat klaar met advies; daarnaast kunnen klanten ook terecht in de ingerichte ‘Interieuradvies’-hoek, waar alle stijlen, vormen, kleuren en materialen van zetels aan bod komen en stalenwaaiers (textiel, tapijt, hout) meer inzicht geven.

Verantwoord ondernemen
Maisons du Monde hecht veel belang aan verantwoord ondernemen. Dat vertaalt zich in een doordacht beleid van afval sorteren en recycleren, om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden, maar ook in een winkeltoegankelijkheid voor mensen met een beperking. Daarnaast zet de Franse groep sterk in op duurzame energie. Net als 97% van alle winkels, voorziet ook Maisons du Monde Oostende in 100% duurzame energie. De winkel is verder uitgerust met ledverlichting voor minder energieverbruik.

Voor meer info

• Maisons du Monde I presse@maisonsdumonde.com I maisonsdumonde.com 

• RCA I Hilde Meus I Tel. +32 473 695 107 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be